Over ons

voortrainers.nl is het resultaat van jarenlange ervaring als trainer en procesbegeleider. In deze jaren hebben trainingen zich ontwikkeld en heeft ervaringsleren en de kracht van positieve psychologie invloed op het werk van de trainer. In die jaren was ik bij de ontwikkeling van commerciele, communicatie, persoonlijke ontwikkelings- en managementtrajecten voor klanten steeds bezig met het ontwikkelen van dynamische werkvormen. En hierbij was ik regelmatig op zoek naar materialen om vaardigheden te trainen, diepgaande reflectie en intervisie te faciliteren, inzichten te verkrijgen en soms gevoelige zaken bespreekbaar te maken. In deze zoektocht viel het me op dat er steeds meer ontwikkeld wordt voor trainers en procesbegeleiders, maar dat het soms heel fragmentarisch aangeboden wordt en daarmee moeilijk vindbaar is.

Daarom mijn drijfveer om voortrainers.nl te starten. Hiermee bieden we een winkel met spellen en materialen om jouw training de nodige pit en dynamiek te geven. En hou onze site in de gaten want omdat we zelf ook met onze voeten in de spreekwoordelijke klei staan komen er regelmatig producten bij. Producten/spellen waar we achterstaan, producten die wij zelf ontwikkelen, en soms bijna alledaagse producten die wij gebruiken in onze training en aanbieden met onze werkvormen erbij.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in onze winkel. En als je tips hebt voor nieuwe producten laat je het ons dan weten?

voortrainers.nl

Postbus 8576

5605KN Eindhoven

Meer weten over de oprichtster van voortrainers.nl?