Bruisende Breinen

€ 14,95
Productcode: B125
Omschrijving

Om tot nieuwe ideeën te komen, moeten bestaande denkpatronen worden doorbroken. Dat is vaak lastig. De Bruisende Breinen® kaartset is daarom een onmisbaar hulpmiddel. Handig om altijd op zak te hebben!

Het blauwe doosje (op zakformaat) is een boek vermomd als kaartset. Het bevat 44 kleurrijke, mooi vormgegeven inspiratiekaarten. Voorzien van een pakkende foto en een waardevolle, kort en krachtig uitgelegde ‘geheimtip’: Een stimulans om te denken in mogelijkheden, in plaats van problemen.

De 44 geheimtips zijn het smaakvolle destillaat van heel veel informatie uit onder andere tientallen boeken over brainstormen, creatief denken en kansdenken in het bijzonder. Rode draad zijn de ‘11 stappen naar een bruisend brein’. Een bruisend brein dat helpt om kansen te ontdekken. Zowel privé als zakelijk. En voor wie even geen zin heeft in kansen ontdekken: De kaarten zijn ook geschikt voor kwartet, (analogie) memory en (de creatieve variant op) pesten. In de set zijn vijf spelvarianten beschreven. Eenmaal op dreef weet elke trainer er zo nog legio bij te bedenken.

De Bruisende Breinen ® kaartset bestaat uit:

  • 44 full colour inspiratiekaarten met tip en foto
  • kaart met de ‘11 stappen naar een Bruisend Brein’
  • kaarten met uitleg over de verschillende toepassingsmogelijkheden
  • blanco kanskaarten om de eerst gevonden kansen op te kunnen noteren\
  • een zwarte kaart om mensen die ideeën afkraken een halt toe te roepen

In de kaartset zit ook een toegangscode om meer toepassingsmogelijkheden te lezen die bedacht zijn door andere spelers. Ook vind je op deze manier veel gratis extra's!