Q&A chatgame

€ 12,95
Productcode: B015
EAN code: 871483508414
Netto gewicht: 0,49 Kg
Afmetingen (l,b,h): 12,10 x 10,70 x 6,10 cm
Omschrijving

KLEURRIJK COMMUNICATIE- & GEZELSCHAPSSPEL
Ga al pratend én luisterend op jacht naar de regenboog!

Q&A! chat game is een leuk en effectief communicatiespel met driehoekige kaartjes, leuk om te spelen met mensen die je net hebt ontmoet, maar ook grappig, verrassend én boeiend met mensen die je al goed kent of... denkt te kennen. Dus met vrienden, familie, kennissen, collega’s, buren, klas/studiegenoten, medesporters, -cursisten, -reizigers of zelfs een nieuwe liefde. Al pratend én luisterend probeer je ondertussen als eerste de regenboog te winnen!

[let op: indien de totale verzending in een brievenbusenvelop past wordt dit spel met een platgevouwen doos verzonden. Dit brengt geen schade toe aan de doos of het spel maar dient om de verkoopprijs van dit product aantrekkelijk en de verzendkosten in de hand te houden.

Het gezelschapsspel is eenvoudig te spelen en zit boordevol verrassende vragen over Werk/carrière (rood), Bezigheden (oranje), Fysiek/uiterlijk (geel), Relaties (groen), maar ook Algemeen (lichtblauw), Opinie (donkerblauw) en Mentaal/innerlijk

(violet). Op jacht naar de regenboog zorgen deze vragen vaak voor hele leuke antwoorden en gesprekken. Via kleurencombinaties op de 2 dobbelstenen wordt duidelijk welke kaart je moet trekken. Wie het eerst alle kaartkleuren van de regenboog heeft weten te verzamelen, wint!
Q&A! chat game bevat 175 driehoekige spelkaarten verdeeld over 7 kleurcategorieën en 2 dobbelstenen met driehoekige kleurtjes op de vlakken. De simpele spelregels zijn aan het compacte speldoosje (11,5h x 10br x 6d cm) toegevoegd. Het kleurrijke communicatiespel is geschikt van 10 tot 100+ jaar en kan worden gespeeld vanaf 2
tot 10 personen. De vragen zijn samengesteld met respect voor álle deelnemers. Daardoor kan het spel ook moeiteloos met kinderen worden gespeeld.
Een paar vragen die je op jacht naar de regenboog eventueel moet beantwoorden:
• ‘Stel: je wint één miljoen. Wat verandert dat aan je werk en/of aan je leven...? (categorie Werk/Carrière, rood)
• ‘Noem een wens die je graag in vervulling ziet gaan’ (Mentaal/innerlijk, paars)
• ‘Wat lijkt je heel leuk om een keer met degene die rechts van je zit te doen?’ (Bezigheden, oranje)