OpenHartig team spirit

€ 11,99
Productcode: B175
EAN code: 8717703522020
Netto gewicht: 0,19 Kg
Afmetingen (l,b,h): 6,50 x 4,50 x 9,50 cm
Omschrijving

Beste trainer, dit product wil je persé in je bezit hebben. Waarom? Heb je ook weleens dat je graag even een werkvorm zou willen hebben om zaken ter sprake te brengen? Of eens wat andere vragen die deelnemers aan elkaar kunnen stellen? Gewoon wat creativiteit in je eigen werkvormen-repertoire? Je trainingsgroep of het team in je begeleiding dichter bij elkaar brengen en elkaar beter leren kennen?

Je kunt het spel ook gebruiken als je zelf leidinggevende of lid van een team bent en je vergaderingen op een andere manier wilt starten om te versnellen. Je pakt dan een kaart en gebruikt deze. Een greep uit de vragen die worden gesteld.....

  • Als je een wens mocht doen voor één van je teamleden, wat zou je wensen en voor wie?
  • Kijk naar je teamleden en verdeel de groep in; horen, zien en zwijgen.
  • Stel het nieuwe kabinet samen. Jij bent de premier, wie wordt de minister van Buitenlandse Zaken, wie van Financiën, Justitie, Defensie, Onderwijs…?
  • Als jij eindverantwoordelijke zou zijn voor dit team, wat zou je dan als eerste willen veranderen? 

Dit kleine en handzame doosje bevat 102 kaarten met vragen en teamopdrachten erop. Misschien ken je sommige al uit je eigen ervaring maar we durven met je te wedden dat er zeker ook nieuwe bijzitten. Het is fijn om op zak te hebben en er steeds een passende uit te zoeken om in te zetten. 

Ken je van Moodzz ook het Go-For-It spel al? Pittige en confronterende vragen waar je voor wilt gaan. Bestel beide producten en ontvang een bundelkorting waardoor je slechts € 19,98 voor beide spellen betaald.