ook leverbaar in andere varianten
1 2 3

Story cubes Emergency

€ 9,95
Productcode: B132
EAN code: 3558380067207
Netto gewicht: 0,13 Kg
Afmetingen (l,b,h): 8,10 x 7,90 x 3 cm
Omschrijving

Nog een aanvulling van één van onze favoriete producten: Story Cubes emergency Deze 9 dobbelstenen met afbeeldingen zijn een fantastische tool om in te zetten als het gaat om communicatie, creativiteit en teamvorming! Elke dobbelsteen heeft 6 unieke afbeeldingen en op deze manier is een veelvoud aan mogelijkheden aanwezig. Een klein en stevig doosje met hoogwaardige kwaliteit dobbelstenen.

Laat de deelnemers een aantal of alle dobbelstenene gooien en een verhaal maken dat begint met 'Heb je ooit.....' waarbij alle dobbelstenen gebruikt moeten worden. Of laat een dobbelsteen gooien tijdens een gesprek en ervoor zorgen dat de afbeelding binnen 30 seconden in het gesprek wort gebruikt. Laat meerdere mensen met elkaar een verhaal maken over de 'emergency' die op de gegooide dobbelstenen zichtbaar is. Laat een coachee de dobbelstenen gooien en kijk welke van de 9 afbeeldingen aanleiding is voor een gespreksonderwerp. Je leest het al: deze dobbelstenen in je tas bieden je legio mogelijkheden voor je training, procesbegeleiding of coaching.

Heb je ook al een kijkje genomen bij de andere Story Cubes? Een ideale aanvulling van je trainerskoffer met diverse thema's. Natuurlijk kun je de Story Cubes ook met elkaar combineren.