Story Cubes Combinatieset

€ 18,95
Productcode: B129
Omschrijving
Een must-have in je trainingskoffer! Deze dobbelstenen met afbeeldingen zijn een fantastische tool om in te zetten als het gaat om communicatie, creativiteit en teamvorming! Elke dobbelsteen heeft 6 unieke afbeeldingen en op deze manier is een veelvoud aan mogelijkheden aanwezig.
Een klein en stevig doosje met hoogwaardige kwaliteit dobbelstenen. Eén met de basis Story Cubes en gelijk de uitbreidingsset met Actions erbij. 

Laat de deelnemers een aantal of alle dobbelstenen gooien en een verhaal maken dat begint met 'Er was eens....' waarbij alle dobbelstenen gebruikt moeten worden. Of laat een dobbelsteen gooien tijdens een gesprek en ervoor zorgen dat de afbeelding binnen 30 seconden in het gesprek wordt gebruikt. Laat een team met elkaar een verhaal maken. Of wat denk je van de inzet tijdens een coachingssessie. Laat een coachee de dobbelstenen gooien en kijk welke van de 9 afbeeldingen aanleiding is voor een gespreksonderwerp. Op deze manier kun je in een training de stenen ook inzetten als gespreksstarter of kennismakingsoefening. Je leest het al: legio mogelijkheden met een doosje wat in elke (volle) koffer past!

Je kunt de Story Cubes ook los bestellen, maar natuurlijk ben je met deze combinatieset voordeliger uit. Gun jezelf een mooie set!