Puber coachkaarten

€ 14,95
Productcode: B454
EAN code: 9789491806506
Netto gewicht: 0,25 Kg
Afmetingen (l,b,h): 7 x 5 x 2 cm
Omschrijving

De derde coachkaarten versie van Esperance Blaauw en ook dit is weer een pareltje. We begonnen met de coachkaarten, toen kwamen er de junior coachkaarten en nu zijn er ook de puber coachkaarten. 

Esperance stelde ze op om contact te maken met pubers en heeft ze voor en met pubers ontwikkeld. Maar wij gebruiken ze ook voor mensen die de pubertijd al voorbij zijn. Ze sluiten namelijk ook aan bij volwassenen en wij richten ons op het effect en de bruikbaarheid van onze producten. Gewoon in je trainerskoffer stoppen dus, of in je coachtas. Of wat dacht je ervan om ze bij intervisie te gebruiken? Doen! En er blij van worden!

 

 

De PuberCoachkaarten bestaan uit 42 aansprekende foto’s met prikkelende vragen. Het helpt mensen te verwoorden wie ze zijn, wat hen bijzonder maakt, wat ze nodig hebben om zichzelf te blijven. Zo leren ze ook hun talent ontdekken en hun plekje in de wereld vinden. 

Het draait het om het ontdekken wie je bent. Wat je belangrijkvindt, waar je goed in bent, wat je moeilijk vindt en wat je wilt bereiken. De set is ingedeeld in vier categorieën, herkenbaar aan de kleur op de achterzijde van de kaart.

De beelden helpen je om te dromen en dagen je uit om eerlijke antwoorden te geven. Die antwoorden maken je bewust van wat je voelt en denkt. Ze geven richting in een tijd waarin het belangrijk is om de juiste keuzes te maken voor de toekomst.