Coachkaarten

€ 35,00
Productcode: B220
Omschrijving

Een prikkelend coachconcept om mensen zelf te laten ontdekken waar ze goed in zijn. Waarvan ga je glimlachen? Waar droom je van? Wanneer voel jij je bijzonder? Wat is je volgende stap?

Coachkaarten stellen vragen en tonen beelden. Ze prikkelen. Helpen om te dromen. Dagen je uit om eerlijke antwoorden te geven. Ze stimuleren kwaliteiten, idealen en behoeften. Waardoor de eigen kracht van mensen wordt aangesproken. En waardoor mensen zich op eigen kracht kunnen ontwikkelen.

Coachkaarten zijn ontwikkeld om te coachen op competenties en talent. De set kaarten bevat verschillende soorten open vragen; positieve, negatieve, reflectievragen en vragen gericht op de toekomst. Het doel hiervan is talent in beeld brengen. Leren is immers je éigen oplossingen vinden. Coachkaarten helpen vanuit de positieve psychologie om oplossingen te vinden in de aanwezige talenten.

Voortrainers.nl zet coachkaarten in bij coaching, bij persoonlijke ontwikkeling, maar ook als toepassing bijvoorbeeld bij modellen als de ijsberg (McClelland), de logische niveaus van Bateson, Insights, Lifo etc.

Het spel wordt geleverd in een stevige doos en voorzien met goed leesbaar boekje met veel duidelijk omschreven varianten om de coachkaarten in te zetten.

Auteur: Espérance Blaauw

Let op: werk je met kinderen of met lager opgeleiden? Dan zijn de Junior Coachkaarten ook goed inzetbaar.